• +40 744 859 925

Calitatea și atenția la detalii ne definesc în totalitate munca, iar standardele înalte după care ne ghidăm ne ajută să facem oamenii fericiți, să transformăm locuințe și să evoluăm de la proiect la proiect.

Fie că este vorba despre un apartament, o casă, o clădire de birouri sau orice alt spațiu, oferim servicii specializate de renovări interioare și renovări exterioare, cu ajutorul unei echipe formate doar din profesioniști. Echipa noastră este specializată în oferirea unor soluții complete, prin care întregul proiect să fie acoperit de la A la Z, renovările făcând parte din serviciile care schimbă considerabil întregul aspect și utilitatea locuințelor.

Încă de la începutul activității noastre am urmărit să ne impunem prin profesionalismul serviciilor oferite, respectarea tuturor termenelor și calitatea materialelor folosite. Executăm servicii complete de amenajări interioare și exterioare, renovări și reparații, finisaje și instalații electrice, termice și sanitare. Datorită experienței echipei noastre, proiectele desfășurate sunt executate în cel mai bun timp posibil, acesta fiind stabilit încă de la începutul lucrării.

De asemenea, ne place să ajutăm și să ne implicăm activ în comunitate, motiv pentru care am ales să alocăm resurse pentru recondiționarea, renovarea sau chiar refacerea completă a locuințelor oamenilor pentru care viața nu este tocmai ușoară. Proiectele pro bono ne motivează mereu, iar oamenii cărora reușim să le aducem zâmbetul pe buze ne inspiră de fiecare dată.


Amenajări Mureș este un start-up pornit cu multă ambiție și implicare de către Dan Mașca, împreună cu asociatul său cu o experiență de peste 35 de ani în afaceri.

  • Muncitor1

   Promptitudine, devotament și interes pentru cerințele și nevoile clienților noștri.

  • Muncitor2

   Experiență vastă în renovări interioare și exterioare, acumulată în urma proiectelor dezvoltate de-a lungul timpului.

  • Muncitor3

   Echipamente de ultimă generație, care ne ușurează munca și ne ajută să obținem rezultatele mult dorite.

Abilitățile noastre

Amenajări interioare și exterioare 95%
Renovări și reparații 81%
Finisaje pentru apartamente, case, birouri, etc 85%
Instalații electrice, termice și sanitare 80%
Design interior 78%

Echipamente

© Copyright 2020 Renovate Theme by QuanticaLabs